O MENI

Kako se psiholozi radi prirode svoga posla često nađu na prilično različitim radnim mjestima i okruženjima, tako se i moja karijera kretala istovremeno u dva smjera: ka poslovnom savjetovanju (prije svega u upravljanju ljudskim resursima) i ka psihoterapijskom radu.

Jasmina SockovicVeći dio radnog iskustva stekla sam na rukovodećim mjestima u privatnom i javnom sektoru (u tvrtki Deloitte kao regionalna rukovoditeljica za ljudske resurse (za Sloveniju, Hrvatsku i BiH), u tvrtki Selectio kao direktorica (gdje sam došla s pozicije direktorice odjela savjetovanja), u Gradu Zadru kao pročelnica Upravnog odjela za gospodarenje gradskom imovinom, a početak mog poslovnog puta je bio na istraživačko-edukativnim i savjetničkim poslovima u Laboratoriju socijalne psihologije (LASO).

Pilgrim d.o.o. za osobno i poslovno savjetovanje osnovana je krajem 2010. godine. Kao voditeljica razvojnih programa i predavač surađivala sam s desecima tvrtki i institucija u Hrvatskoj, te vodila niz konzultantskih projekata za međunarodne i regionalne kompanije. Ujedno sam bila voditeljica najvećeg regionalnog HR (Human Resources) projekta Certifikat Poslodavac Partner, što je uključivalo razvoj, testiranje i primjenu standarda i metodologije certificiranja kvalitete upravljanja ljudskim resursima u organizacijama.

Status certificiranog psihoterapeuta (ECGP, ECP) stekla sam završivši 4-godišnji edukacijski program pri Institutu za integrativnu geštalt terapiju (Institute für Integrative Gestalttherapie Würzburg – IGW), odobrenog od Europske udruge za psihoterapiju (European Association for Psychotherapy). Uključujući studij psihologije na Sveučilištu u Zadru, zadnjih 20 godina se kontinuirano usavršavam u području psihologije i psihoterapije, što obuhvaća i mnoga kraća usavršavanja (par mjeseci do godinu i po dana) iz područja integrativne tjelesne relacione psihoterapije, art terapije, process worka (procesno-orijentirane psihoterapije), holističkog plesa i pedagogije pokreta (Holistic Dance and Movement Pedagogy Teachers Training Program), business coachinga (Systemic Gestalt Coaching (IGW)) i sl.

U 2013. godini pokrenula sam jednogodišnji Dream Movement Program (Rad na snovima kroz pokret) usmjeren na osobni razvoj, s naglaskom na razumijevanje snova i korištenje potencijala kojega nam snovi nude.

Komentari su zatvoreni.